Υπάρχει μια νέα εφεύρεση εδώ και μερικά χρόνια, που αφορά τους καπνιστές και ειδικά αυτούς που κάνουν πολλά τσιγάρα κάθε μέρα.
Είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, επίσης γνωστό και ως άκαπνο τσιγάρο, που έχει αλλάξει το νομικό τοπίο για τους καπνιστές σε όλο τον κόσμο (η Ελλάδα ακόμα βρίσκεται πολύ πίσω στην εφαρμογή αυτού του νόμου). 

Το πατενταρισμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει αποτελεσματικά την εμπειρία του καπνίσματος, όπως με ένα πραγματικό τσιγάρο, χωρίς κανένα θέμα υγείας ή νομικό, όπως τα κανονικά τσιγάρα. 

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορεί κάποιος να αισθανθεί τη γεύση του καπνίσματος, αλλά όχι όπως με ένα απλό τσιγάρο. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μπορείτε να πάρετε τη γεύση της νικοτίνης, αποφεύγοντας όλους τους παράγοντες που προκαλούν καρκίνο και που βρίσκονται στα κανονικά τσιγάρα, όπως η πίσσα, εκατοντάδες πρόσθετα συστατικά, και υδρογονάνθρακες. Βλέπετε, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν καίει πραγματικά καπνό, αλλά, όταν το εισπνέετε, απελευθερώνει υδρατμούς που περιέχουν νικοτίνη, προπυλενογλυκόλη και μια μυρωδιά που μοιάζει με τη γεύση του καπνού.
 

Εκτός του ότι είναι πιο υγιεινά από τα παραδοσιακά τσιγάρα, είναι και απολύτως νόμιμα. Επειδή τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν περιέχουν τον καπνό των άλλων τσιγάρων, μπορείτε να τα καπνίσετε οπουδήποτε, όπως στα μπαρ, τα εστιατόρια, το χώρο εργασίας σας, ακόμη και στα αεροπλάνα (ανάλογα τους κανονισμούς της κάθε εταιρίας). Επιπλέον, το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας επιτρέπει να καπνίζετε χωρίς να φοβάστε ότι θα δημιουργήσετε πρόβλημα στους γύρω σας. 
Υπάρχει μια πληθώρα γεύσεων, όπως του μήλου και η γεύση της φράουλας, ενώ μπορείτε να το φορτίζετε, καθώς διαθέτει και μπαταρία.
 

Πρόσφατα σε έρευνα που έγινε στο εξωτερικό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, έχει γίνει πολύ δημοφιλές, επειδή αποτελεί μία υγιεινή εναλλακτική λύση για τον κόσμο και φυσικά είναι και πολύ πιό οικονομικό. Και φυσικά μπορούν να το καπνίζουν οπουδήποτε επιθυμούν!


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ SMOKETRONIC
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: