Πως να διαλέξετε παπούτσια online με 5 απλά βήματα

Δημοσιεύτηκε απο το Dimi Wise -
Το να αγοράσετε παπούτσια online, απαιτεί λίγη περισσότερη προσοχή κατα την επιλογή τους, απο ότι να πάτε σε ένα κατάστημα με παπούτσια έξω και να τα δοκιμάσετε! Υπάρχουν μια σειρά από βήματα που πρέπει να διαβάσετε προτού αποφασίσετε να αγοράσετε.

Οι γυναίκες είναι αυτές που ενδιαφέρονται περισσότερο τι παπούτσια θα φορέσουν, σε σχέση με τους άνδρες, γι'αυτό και γίνονται πιο επιλεκτικές. Οι τιμές των παπουτσιών έχουν πέσει γενικά, αφού η αγορά αντιμετωπίζει ήδη αρκετά προβλήματα, γι'αυτό, το να αγοράσει κανείς παπούτσια online, τον συμφέρει καί οικονομικά αλλά γλιτώνει και την ταλαιπωρία. Όλες πλέον οι διαδικτυακές ιστοσελίδες που πουλάνε παπούτσια, έχουν την επιλογή της "αντικαταβολής" στον τρόπο πληρωμής τους. Σας φέρνουν δηλαδή τα παπούτσια που έχετε παραγγείλει, στο σπίτι σας και τους πληρώνετε απ'ευθείας (χέρι με χέρι που λέμε).

Διαβάστε τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προτού αγοράσετε παπούτσια online:

1.Ελέξτε τη μάρκα των παπουτσιών. 

http://1.bp.blogspot.com/-Mp_fNcTtkrw/T5nVNocjL-I/AAAAAAAABG0/kBqDdQXtseE/s1600/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B11.JPG

Θα πρέπει αξιόπιστη για εσάς η μάρκα στα παπούτσια (δηλαδή να την γνωρίζετε καλά και να την έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν) και φυσικά να είστε ικανοποιημένοι.

2. Μια πρώτη ματιά στον σχεδιασμό τους. 

http://image.motorcyclistonline.com/f/gearbox/12016484/122_0810_04_z%2Bshift_fuel_street_shoes%2Bside_view.jpg

Ψάξτε για online καταστήματα παπουτσιών που δίνουν τη δυνατότητα στις φωτογραφίες τους, να βλέπετε το κάθε παπούτσι απο πολλές πλευρές, από το μπροστινό και πίσω μέρος, και απο κάτω. Όσα περισσότερα μπορείτε να δείτε τόσο περισσότερο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

3. Να είστε απολύτως σίγουροι για το νούμερο (ένα παράδειγμα της Nike).

http://www.footballshop.gr/userfiles/image/Sizes%20Chart/Nike.png

Βρείτε το μέγεθος σε μια ιστοσελίδα πωλήσεων που θέλετε να αγοράσετε παπούτσια. Υπάρχουν πολλά και διάφορα μεγέθη για να διαλέξετε αυτό που σας κάνει. Εάν για κάποιο λόγο έχει γίνει λάθος στο νούμερο, μπορείτε να το επιστρέψετε. Σας δίνεται αυτή η δυνατότητα.

4. Ελέγξτε την πολιτική επιστροφής. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε κατά πόσον η επιχείρηση δέχετε τις επιστροφές για τα λάθος νούμερα, χρώματα κλπ. Όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο πιο απαιτητικοί θα πρέπει να είστε. Πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά, ελέγξτε καλά την πολιτική του site!

5. Συγκρίνετε τιμές στα online παπούτσια. 

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/spartoo-papoutsia-295x150.jpg

Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των παπουτσιών που διαθέτουν τα online καταστήματα μεταξύ τους, έτσι ώστε να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν και στην καλύτερη τιμή. Αυτά είναι τα πιό σημαντικά βήματα για να διαλέξετε παπούτσια online πριν αγοράσετε.

Να ξέρετε ότι οι τιμές, είναι ιδιαίτερα χαμηλές, με αυτές των προηγούμενων ετών και μάλιστα σε πολύ καλές μάρκες!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: