GuidePedia

0

Όλοι γνωρίζουμε ότι η τιμή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια στις μέρες μας είναι αρκετά υψηλή. Και για να αγοράσεις ένα καλό παιχνίδι σε μια καλή τιμή είναι πολύ δύσκολο.
Μερικές φορές όμως, μπορείς να βρεις φθηνά παιχνίδια κάνοντας την κατάλληλη έρευνα αγοράς! Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για το πώς να αγοράσεις φθηνά ηλεκτρονικά παιχνίδια.

1. Ρώτησε τους φίλους σου, αν έχουν οποιαδήποτε παλιά παιχνίδια που να μην παίζουν με αυτά. Αν έχουν και δεν παίζουν, να τους ζητήσεις να σου τα πουλήσουν. Αυτός είναι ένας φθηνός τρόπος για να βρεις τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που θέλεις και να τα αγοράσεις. Αλλά αν ο φίλος σου έχει κάποιο διαθέσιμο, μπορείτε να κάνετε μια συμφωνία και να τα αγοράσεις σε χαμηλή τιμή.

http://rack.2.mshcdn.com/media/ZgkyMDEyLzExLzE1LzExXzE4XzMzXzYyOV9maWxlCnAJdGh1bWIJMTIwMHg5NjAwPg/7e205bd6

2. Έλεγξε αν υπάρχουν μικρά καταστήματα που να πουλάνε ηλεκτρονικά παιχνίδια σε καλές τιμές. Σε αυτό έχει βοηθήσει και το διαδίκτυο, με πολλές ιστοσελίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, που πουλάνε ηκεκτρονικά παιχνίδια καλής ποιότητας και φθηνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγόρασε φθηνά ένα Sony PlayStation 3 Super Slim

3. Αν οι φίλοι σου δεν έχουν κανένα από τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να σου δώσουν, ψάξε και βρες ένα κατάστημα που να πουλάει μεταχειρισμένα παιχνίδια. Η αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι πολύ πιό φθηνή απο ότι τα καινούργια.

http://cd1.leviathyn.com/wp-content/uploads/2012/10/VideoGames-e1349357183858.jpg

4. Εάν έχεις ήδη στο μυαλό σου τι θέλεις να αγοράσεις, μπες σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ρώτησε για την τιμή. Ή ακόμα πιό εύκολα, μπορείς να μπεις σε μια ιστοσελίδα και να βρεις απ'ευθείας αυτό που θέλεις. Έλεγξε τις τιμές σε διάφορα sites. Θα έχεις τη δυνατότητα επιλογής, καθώς οι τιμές, διαφέρουν απο το το ένα site στο άλλο.

http://staging.arstechnica.com/liveblogs/sonys-e3-2013-press-conference/images/7_hd.png

5. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Ψάχνοντας, θα βρείς παιχνίδια που δεν τα έχεις συναντήσει πουθενά αλλού. Μερικές φορές μπορείς να βρείς καλά παιχνίδια και σε πολύ καλές τιμές.

http://realotakugamer.com/wp-content/uploads/2010/11/atari-2600-games.jpg

6. Πάρε πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που θέλεις να αγοράσεις όπως, ποιές είναι οι εταιρίες κατασκευής και αν έχουν εγγύηση. Στο διαδίκτυο, οι ιστοσελίδες που τα πουλάνε, αναφέρουν πληροφορίες των παιχνιδιών. Σε ένα κατάστημα, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον υπάλληλο και να μάθεις αυτά που χρειάζεται προτού κάνεις την αγορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ:
Βάλε το email σου και κάνε κλικ για να διαβάζεις όλα τα άρθρα του Dimiwise.gr.
Follow us on:
facebook twitter gplus pinterest rss

Δημοσίευση σχολίου

 
Top