Πως να οργανώσετε με επιτυχία ένα πικ νικ - 7 συμβουλές




Μήπως σας αρέσει να απολαμβάνετε τα πικ νικ; Εδώ είναι μερικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε απο την αρχή και με επιτυχία ένα πικ νικ.


http://s.hswstatic.com/gif/food-safety-tips-5.jpg

1. Επιλέξτε ένα όμορφο μέρος στην εξοχή για να απολαύσετε το γεύμα σας. Για εσάς που μένετε σε πόλη, τα κοντινά πάρκα, οι ταράτσες και οι κοντινές παραλίες είναι ιδανικές επιλογές. Θα πρέπει να επιλέξετε μια επίπεδη τοποθεσία όπου θα μπορείτε να καθίσετε και να βρείτε την ηρεμία σας.

http://www.fiveyearstobefamous.com/bjz/wp-content/uploads/2011/07/IMG_1010.jpg

2. Προσκαλέστε φίλους για το πικ νικ σας. Η παρέα είναι ότι καλύτερο σε αυτή την περίπτωση. Θα διασκεδάσετε και θα ξεφύγετε απο τα καθημερινά σας προβλήματα. Μπορείτε επίσης, να πείτε στους φίλους σας να φέρουν και αυτοί δικό τους φαγητό και πράγματα τα οποία θα χρειαστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουσική: 6 συμβουλές για να εκτιμήσετε όλα τα είδη

http://www.eagleonline.com/wp-content/uploads/to-do-list1.jpg

3. Φτιάξτε λίστα. Αν θέλετε να προσκαλέσετε πολλά άτομα, ετοιμάστε μια λίστα με αυτούς που θέλετε να έρθουν μαζί σας, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση του πόσο μεγάλο θα είναι το πικ νικ που θέλετε να οργανώσετε.

http://www.eatme.gr/wp-content/uploads/2013/03/sanduits.jpg

4. Προετοιμάστε το φαγητό. Τα κλασικά τρόφιμα που φτιάχνουμε συνήθως για πικ νικ είναι (αλλά μην περιορίζεστε μόνο σε αυτά): σάντουιτς, φρούτα, σαλάτες, τσιπς, μπισκότα, πίτες, λαχανικά, ελιές, τυριά, αναψυκτικά, κρασί και νερό. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να είστε πιό δημιουργικοί και να κάνετε το πικ νικ σας αξέχαστο. Επισκεφτείτε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ για να πάρετε ιδέες.

http://www.seriouseats.com/images/2012/05/20120517-picnic-basket.jpg

5. Πάρτε καλάθια για το πικ νικ σας. Τα καλάθια είναι πολύ βολικά για την αποθήκευση των τροφίμων. Θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, πλαστικά ποτήρια και πιάτα, πηρούνια, μαχαίρια και κουτάλια, σακούλες σκουπιδιών και οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείτε. Μερικοί παίρνουν μαζί τους ακόμη και φορητές πτυσσόμενες καρέκλες και τραπέζια για πικ νικ.

http://d1n0t8embjb5t8.cloudfront.net/wp/wp-content/uploads/2012/05/Summer-Picnic.jpg

6. Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα για την περίσταση. Φορέστε κάτι άνετο και αν έχει ζέστη, φορέστε ελαφριά ρούχα. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας εντομοαπωθητικό και αντηλιακό.

http://www.pharmacyone.gr/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/Pr_4823_or.jpg

7. Πάρτε ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Πάντα θα πρέπει να υπάρχει σε ένα πικ νικ ένα τέτοιο βαλιτσάκι, σε περίπτωση μικροατυχημάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας, ιώδιο, οινόπνευμα, επιδέσμους, αντιπυρετικά χάπια, και βαμβάκι.

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε κάποιες απο τις παραπάνω ιδέες, αλλά εάν έχετε και κάποιες επιπλέον δικές σας, ακόμη καλύτερα!