6/11/13

Dimi Wise

Πώς να κάνετε το γκαράζ πιο ασφαλές για εσάς και τα παιδιά σας


Κάθε οικογένεια θέλει να κάνει το σπίτι της πιο ασφαλές για αυτήν και για τα παιδιά της, διότι αυτό είναι το μέρος όπου περνούν το περισσότερο χρόνο τους (τα παιδιά όταν θέλουν παίξουν και δεν θέλουν να είναι μέσα στο σπίτι). Κάθε σπίτι μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβής για τα παιδιά, επειδή αυτά είναι απο τη φύση τους περίεργα και αυτή η περιέργεια μπορεί μερικές φορές να λειτουργήσει εις βάρος τους.

Το να παραμελείτε ορισμένα σημεία του σπιτιού σας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθοι που μπορείτε να κάνετε, αφού αφιερώνετε όλο σας το μεράκι στα υπόλοιπα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια και την σωστή διαβίωση.

Το γκαράζ για παράδειγμα (για το οποίο αναφέρεται αυτό το άρθρο), το υπόγειο και η σοφίτα, θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά για τυχόν επικίνδυνα υλικά/αντικέιμενα που μπορεί να βλάψουν τα παιδιά σας. Σε αντίθεση με τους άλλους δύο χώρους, το γκαράζ επειδή είναι χαμηλά, καθιστά πιο προσιτή την είσοδο ενός παιδιού μέσα σε αυτό. Δύο ερωτήματα προκύπτουν: Μπορεί να γίνει ένα ασφαλές μέρος για ένα παιδί ή να αποτρέψει την είσοδο σε ανεπιθύμητους εισβολείς (κλέφτες);

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι περιέχουν τα πλαστικά και πως να τα χρησιμοποιείτε

Για να κάνετε το γκαράζ σας ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά σας, διαβάστε μερικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε:

Η πόρτα του γκαράζ θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας

Αν έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές στο γκαράζ σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια πόρτα υψηλής ποιότητας.Αν δεν είστε σίγουροι για την ποιότητα μιας μάρκας, θα πρέπει να ψάξετε πιά είναι τα καλύτερα, ρωτώντας άτομα (μπορείτε να βρείτε γνώμες και σχόλια μέσα απο ιστοσελίδες του ίντερνετ) να σας κατατοπήσουν σωστά. Θα πρέπει επίσης να είστε σίγουροι για τη γνησιότητά της και για τις προδιαγραφές της. Οι πόρτες του γκαράζ που είναι χαμηλής ποιότητας μπορεί να είναι θέσουν σε κίνδυνο, τόσο εσάς όσο και την οικογένειά σας.

Να ελέγχετε κάθε τόσο την πόρτα του γκαράζ

Οι πόρτες του γκαράζ είναι επίσης επιρρεπείς στην σκουριά και μπορεί να χαλάσουν εύκολα. Είναι σημαντικό να κοιτάξετε τον τρόπο με τον οποίο θα σας την εγκαταστήσει κάποιος ειδικός και να ζητάτε πληροφορίες, για τις απορίες που έχετε. Αυτό θα σας βοηθήσει, στο να μπορέσετε αργότερα να επισκευάσετε κάτι που χάλασε. Αν κάτι σας φαίνεται δύσκολο, τότε μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο ενός επαγγελματία, για να λύσει το πρόβλημα.

Ελέγξτε αν η πόρτα του γκαράζ έχει αντικλεπτικό συναγερμό

Είναι γνωστό πως το γκαράζ, είναι "ο αδύναμος κρίκος" του συστήματος ασφαλείας του σπιτιού καθιστώντας την ανάγκη σας αυτή πολύτιμη. Ο συναγερμός σας θα γίνει επίσης πιο ασφαλής, αν βάλετε φώτα που ενεργοποιούνται από αισθητήρες.




http://crsdcounseling.weebly.com/

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :