3/11/13

Dimi Wise

Δείτε 20 υπέροχες φωτογραφίες διακόσμησης για το μπάνιο

Το μπάνιο σας, όπως και το υπόλοιπο σπίτι, θα πρέπει να είναι όμορφα διακοσμημένο, για αισθάνεστε πιο άνετα και χαλαρωτικά. Αυτό, μπορεί να επιτευχθεί με μια ποικιλία ιδεών και σχεδίων. Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε μια συλλογή από 20 καταπληκτικά σχέδια μπάνιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακόσμηση διαμερίσματος - Έξυπνες λύσεις

Είτε πρόκειται για το σχήμα της μπανιέρας που κάνει τη διαφορά, τα εμπνευσμένα διακοσμητικά αντικείμενα ή ότι άλλο μπορεί κανείς να θαυμάσει, τα μπάνια που θα δείτε στις εικόνες, έχουν όλα ως κοινό χαρακτηριστικό τους, την χαλάρωση.

Μερικοί εσωτερικοί χώροι έχουν έντονο το πράσινο χρώμα στη διαρύθμισή τους και προσθέτουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Επίσης, θα συναντήσετε μερικά σχέδια λουτρών που τονίζουν ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Παρατηρήσαμε ότι το ξύλο έχει μεγάλη επίδραση στο σύγχρονο ντεκόρ - να παρατηρήσετε για παράδειγμα την πρώτη εικόνα - που προσθέτει και την αυθεντικότητα.

Τα παράθυρα είναι επίσης μείζονος σημασίας, δεδομένου ότι έχουν μια τεράστια επιρροή στην αισθητική και την ατμόσφαιρα του μπάνιου.

Τα περισσότερα από αυτά τα μπάνια στις παρακάτω εικόνες είναι μοντέρνα, αλλά θα παρατηρήσετε επίσης μερικά κλασικά στοιχεία που συνδυάζονται τέλεια με τις σύγχρονες ρυθμίσεις. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη γνώμη σας για αυτά τα σχέδια μπάνιου. Δείτε τα με προσοχή:

1.

Frameless Glass Shower
2.

BATHROOM WITH METAL TILE WALL
3.

MOSAIC TILE BATHROOM BACKSPLASH
4.

BATHROOM WITH GLASS-ENCLOSED SHOWER
5.

GREEN AND WHITE BATHROOM
6.

TRADITIONAL BLACK MARBLE BATHROOM
7.

BATHROOM WITH MARBLE VANITY
8.

GOLDEN MASTER BATHROOM
9.

MODERN BATHROOM WITH AN ASIAN TWIST
10.

WHITE AND BLUE TILED BATHROOM
11.

WHITE BATHROOM VANITY WITH ARCHED MIRROR
12.

WHITE CONTEMPORARY BATHROOM WITH SILVER AND GLASS ACCENTS
13.

SHADES OF BEIGE IN BATHROOM
14.

SUNNY ASIAN MASTER BATHROOM
15.

ORGANIC AND GRANITE TRIMMED BATHROOM
16.

SOPHISTICATED DARK SHOWER
17.

SOPHISTICATED AND SIMPLE WHITE BATHROOM
18.

STYLISH BLACK TRIMMED BATHROOM
19.

SPECKLED GRAY BATHROOM COUNTERTOP
20.
ORGANIC AND MODERN BATHROOM




http://ecilaluvitall.blogspot.com

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :