Dimi Wise

Οι 10 πιο επικίνδυνες selfie που έχετε δει ποτέ!


Στην εποχή της selfies, μπορείς να συναντήσεις κάθε λογής τρέλα, αφού όπως φαίνεται κάποιοι οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για μια φωτογραφία! Σε αυτές τις φωτογραφίες παρακάτω τις ασυνήθιστες πόζες που πήραν προκειμένου να πάρουν όσα περισσότερα "Likes" μπορούσαν από τους φίλους τους στα social για να δείξουν πως είναι ατρόμητοι και δεν φοβούνται τίποτα! Ηλίθιο; Μάλλον ναι! Κατά τη δική μου άποψη. Κανονικά, οι πιο πολλοί τραβάμε μια selfie φωτογραφία όταν βρισκόμαστε με φίλους και διασκεδάζουμε. Το πιο ασυνήθιστο από όλα,έπρεπε να έχουν φρικάρει με αυτό που πάνε να κάνουν, από τους είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να αναφέρονται ως στο τέλμα του θανάτου του δεν φαίνεται να προφανείς κινδύνους που τους περιβάλλουν στις φωτογραφίες. Μάλλον έχουν τέτοια λαχτάρα να βγάλουν τη φωτογραφία που ο κίνδυνος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Γνωρίστε τους 10 πιο τολμηρούς ανθρώπους που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μιας καλής selfie - που θα ανεβάσουν στο προφίλ τους στο Facebook, στο Instagram και σε άλλα κοινωνικά μέσα, και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Κάποιοι πέθαναν αμέσως μετά τη λήψη του selfie, ενώ άλλοι ζουν για να διηγηθούν τις τρελές τους ιστορίες.

Selfie σε Ηφαίστειο


HTML5 Icon
New York Post


Συνήθως όταν επισκέπτεται κάποιος ένα ηφαίστειο, φροντίζει να μην πλησιάζει πολύ, λόγω της έντονης θερμότητας, ακόμα κι αν η λάβα φαίνεται τόσο εντυπωσιακή από μακριά. Αλλά, οι ακραίοι "καλλιτέχνες" των selfies κατευθύνονται προς τη λάβα. Αυτός ο άνθρωπος, ντυμένος με μια στολή (πιθανόν για να κρατήσει μακριά τα τοξικά αέρια και να μην τα εισπνέει), θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο, μόνο και μόνο επειδή έχει φτάσει πολύ κοντά!

Selfie με Αρκούδα


HTML5 Icon
New York Post


Η φωτογραφία του ανθρώπου που θεωρεί ακίνδυνο να ποζάρει με το επικίνδυνο ζώο μόλις μερικά μέτρα πίσω του είναι μια άλλη selfie που είναι σίγουρα μια από τις πιο επικίνδυνες selfies στον κόσμο. Εντάξει, η αρκούδα μπορεί να μην είναι πάρα πολύ κοντά του και να φαντάζονται μερικοί πως είναι αυτά τα χαριτωμένα ζώα που θέλουμε να τα αγκαλιάζουμε και να τα χαϊδεύουμε, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι ούτε η γάτα αλλά ούτε και το σκυλάκι σας. Πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη.

Kevin Richardson


HTML5 Icon
boredombash

Είναι ο άνθρωπος που πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας την επιστήμη της Ζωολογίας στο Πανεπιστήμιο στο Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική. Ο Kevin Richardson, έχει μελετήσει τη σχέση του ανθρώπου αλλά και τη συμπεριφορά των λιονταριών και από ότι φαίνεται, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Θα μπορούσα παρ' όλα αυτά να θεωρηθεί τρελός. Ευτυχώς όμως, αυτός ζει ακόμα και έτσι μπορεί να διηγηθεί την ιστορία του. Έχει τραβήξει πολύ πιο τολμηρές φωτογραφίες με τα λιοντάρια.

James Crowlett


HTML5 Icon
i.kinja-img

Γνωρίστε τον James Crowlett, έναν 34χρονο άντρα που ήταν στο μήνα του μέλιτος, και λίγες ώρες μακριά από το σπίτι του, όταν αποφάσισε να πάει να κάνει μπάνιο και να του έρθει στο μυαλό η ιδέα να κάνει μια γρήγορη βουτιά και να τραβήξει μια selfie για να τη δείξει στους φίλους του. Αλλά είχε μια δραματική εξέλιξη, όταν του επιτέθηκε ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας αμέσως μετά της φωτογραφίας! Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα του στο Facebook αμέσως, και δυστυχώς, ο καρχαρία του έκοψε το πόδι. Οι ναυαγοσώστες δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή, αφού πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Είχε χάσει πάρα πολύ αίμα.

Xenia Ignatyeva


HTML5 Icon
i.onthe

Η 17χρονη Xenia Ignatyeva, που θεωρείται ότι έχει ξεπεράσει τους φόβους της, κατάφερε να ανέβει σε μια σιδηροδρομική γέφυρα ύψους 30 μέτρων χωρίς ζώνες ασφαλείας! Λίγα λεπτά μετά τη λήψη της φωτογραφίας έχασε την ισορροπία και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο! Το μόνο που ήθελε ήταν να τραβήξει μια selfie φωτογραφία την ώρα που άρχισε να πέφτει ο ήλιος. Αλλά, δεν μπόρεσε να κρατηθεί με αποτέλεσμα να ακουμπήσει σε κάτι καλώδια και να πάθει ηλεκτροπληξία.

Ο Justine Και η Καμήλα


HTML5 Icon
brotruth

Η Justine ήταν από το Περθ της Αυστραλίας και σκέφτηκε ότι θα ήταν καταπληκτικό να τραβήξει μια selfie με μια καμήλα. Η τύχη όμως, ήταν με το μέρος της, αφού οι καμήλες δεν είναι σαρκοφάγα. Αυτό θα μπορούσε να έχει τελειώσει με άσχημο τρόπο, αλλά ήταν πολύ τυχερή, αφού κατέληξε στο νοσοκομείο με πολλά ράμματα στο κεφάλι της, επειδή η καμήλα της έκοψε ένα κομμάτι από το κεφάλι!

Ο Άνθρωπος Που Τόλμησε Να Τρέξει Κοντά Σε Ανεμοστρόβιλο


HTML5 Icon
crazecentral

Αυτός ο τύπος αποφάσισε να τρέξει κοντά στον ανεμοστρόβιλο για κάποιο ακατανόητο λόγο. Ήταν σε θέση να βάλει πραγματικά τη ζωή του σε κίνδυνο. Αξίζει να κάνει κανείς κάτι τέτοιο για να εντυπωσιάσει βγάζοντας selfie; Φυσικά και όχι.

Άλμα σε Γκρεμό


HTML5 Icon
crazecentral

Αυτή η γυναίκα θα έχει μάλλον προστεθεί στον κατάλογο των ανθρώπων, των οποίων οι ζωές κινδύνεψαν πάρα πολύ, μόνο και μόνο για να βγάλει μια φωτογραφία selfie. Εγκατέλειψε τους φόβους της και πήδηξε από έναν γκρεμό για να πέσει μέσα σε καταρράκτη.

Selfie με Καρχαρία


HTML5 Icon
crazecentral

Όλοι φαντάζομαι θα έχετε συναντήσει κάπου στο διαδίκτυο τον τύπο που ενώ έβγαζε φωτογραφία, εμφανίστηκε ένας καρχαρίας από πίσω του. Άλλη μια τρέλα που δεν αξίζει πραγματικά τον κόπο!

Η Αυτοκτονία της Lee Jia Yao


HTML5 Icon
infospesial

Πριν αυτοκτονήσει η 18χρονη Lee Jia Yao, αποφάσισε να βγάλει μια selfie με τις τελευταίες στιγμές της ζωής της και να την ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram. Μετά την σοκαριστική αυτή φωτογραφία και ενώ ανέφερε και τους λόγους για τους οποίους αυτοκτονεί, πήδηξε στο κενό!

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr είναι ένα blog που σκοπό έχει να σας δίνει τις καλύτερες συμβουλές και προτάσεις για θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά αλλά και το σπίτι.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :