23/9/16

Dimi Wise

10 Έξυπνα Κόλπα Για Μαύρη Σκιά Ματιών


Θέλετε να προσθέσετε επιπλέον ομορφιά και σεξαπίλ για την καλοκαιρινή σας έξοδο; Η μαύρη σκιά ματιών, είναι μια καλή επιλογή, αφού μπορείς να δείχνεις όμορφη και λαμπερή. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να κάνετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών. Η μαύρη σκιά ματιών απαιτεί προσεκτική εφαρμογή για να μην φαίνεται άσχημο το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών. Παρακάτω θα δείτε 10 κόλπα για το πως μπορείτε να προσθέσετε ένα πιο σκούρο χρώμα στα μάτια σας με αποτελεσματικό τρόπο.

HTML5 Icon

1. Πλύνετε το πρόσωπό σας πρώτα, φροντίζοντας να σκουπίσετε οποιαδήποτε βρωμιά ή προηγούμενη χρήση μακιγιάζ. Πάντα ξεκινάμε με ένα καθαρό πρόσωπο πριν κάνουμε μακιγιάζ.

HTML5 Icon

2. Κάντε όλα τα μακιγιάζ πρώτα, εκτός από τα μάτια. Αυτά είναι: το ρουζ, το κονσίλερ, το κραγιόν, το λιπ γκλος και το σχήμα των φρυδιών σας.

HTML5 Icon

3. Βάλτε στα βλέφαρα ένα ελαφρύ χρωματισμό μακιγιάζ / σκιά ματιών. Αυτή η σκιά ματιών θα πρέπει να είναι ουδέτερη και όχι κάποιο εξωτικό χρώμα.

HTML5 Icon

4. Απλώστε μια μικρή καφέ σκιά ματιών. Αυτό βοηθάει γιατί είναι το βασικό χρώμα για την υπόλοιπη σκιά. Προσπαθήστε να βάλετε ένα λίγο πιο σκούρο χρώμα, όπως το καφέ. Μην επιλέξετε ένα καφέ χρώμα που είναι πάρα πολύ φωτεινό, ή αλλιώς δεν φαίνεται να δείχνει τόσο καλά για να είναι το βασικό σας χρώμα. Από την άλλη πλευρά, μην επιλέξετε ένα πολύ έντονο σκούρο καφέ, γιατί μπορεί να φαίνεται αρκετά, ακόμα και όταν βάλετε τη μαύρη σκιά.

HTML5 Icon

5. Χρησιμοποιήστε μια σκούρα καφέ σκιά ματιών, πάνω από τα βλέφαρα και κάτω από το φρύδι. Αυτό θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο έντονα.

HTML5 Icon

6. Εφαρμόστε την αγαπημένη σας σκούρα σκιά στα άνω βλέφαρα. Για παράδειγμα, μαύρο, μπλε, ή άλλο σκούρο χρώμα. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο, μην το κάνετε πολύ έντονο.

HTML5 Icon

7. Ξανά περάστε την ίδια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα βλέφαρα και το φρύδι με την ίδια απόχρωση. Εφαρμόστε τη σκιά σας λίγο προς τα κάτω από το φρύδι. Στη συνέχεια, με το βουρτσάκι του μακιγιάζ εφαρμόστε λίγη σκιά στο κάτω βλέφαρο.

HTML5 Icon

8. Εφαρμόστε ένα σκούρο eyeliner, κατά προτίμηση μαύρου χρώματος.

HTML5 Icon

9. Εφαρμόστε αρκετές στρώσεις μαύρης σκιάς ματιών στις βλεφαρίδες. Οι πολλές στρώσεις μάσκαρας θα τονίσει το βλέμμα σας περισσότερο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υπερβολές! Μπορείτε επίσης αν θέλετε, να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

HTML5 Icon

10. Συνεχίστε τα ίδια βήματα, πρώτα στο ένα και μετά στο άλλο μάτι με τον ίδιο τρόπο. Και είστε έτοιμες!

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :