24/4/13

Dimi Wise

Κάνε ένα ωραίο μακιγιάζ στο σπίτι!

Το μακιγιάζ να ξέρετε, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φαίνεστε ξεκούραστες και να τονώνονται περισσότερο τα χαρακτηριστικά σας. Επίσης, μπορούν να κρύψουν και τις όποιες ατέλειες του προσώπου σας, επιθυμείτε.
Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να δείξετε το μακιγιάζ που έχετε κάνει. Ο ένας είναι, να φαίνετε πιό ελαφρύ επάνω σας και να δείχνετε πιό όμορφη και ο άλλος είναι, να δείχνετε λιγότερο όμορφη και το μακιγιάζ σας να είναι πιό βαρύ!

Σας παρουσιάζω μερικές συμβουλές για ένα καλό μακιγιάζ:  

Λιγότερο μακιγιάζ για πιό υγιές δέρμα 

Κάνοντας πιό ελαφρύ μακιγιάζ, φροντίζετε και για το δέρμα σας. Εάν το δέρμα σας είναι καθαρό και υγιές, θα αισθάνεστε περισσότερο όμορφη και άνετη με τον εαυτό σας. Μην κάνετε έντονο μακιγιάζ, γιατί μπορεί να βλάψει το δέρμα σας, εφόσον φυσικά έχετε και πρόβλημα δερματικό (Επισκεφθείτε έναν δερματολόγο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιάστε με ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών
 

Διαλέξτε φυσικά χρώματα 

Το κλειδί για ένα καλό μακιγιάζ, είναι η επιλογή ενός καλού και πιό φυσικού χρώματος. Για παράδειγμα, τα έντονα χρώματα, βαρύνουν κάπωε το πρόσωπό σας και σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένη. Προσπαθείστε όσο το δυνατόν περισσότερο να δείχνετε φρέσκια και με καλύτερη διάθεση! Μόλις καταλάβετε τον τόνο του χρώματος του δέρματός σας, θα είστε σε θέση να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα που ταιριάζουν άψογα με το δέρμα σας για μια πιο όμορφη και φυσική εμφάνιση. Δεδομένου ότι τα χρώματα θα πρέπει να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λιγότερο μακιγιάζ για να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα.
 

Διαλέξτε λοιπόν τα χρώματα για το μακιγιάζ που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν και ένας ή μία επαγγελματίας θα σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, για είστε και να νιώθετε όμορφη, με νέα και φυσική εμφάνιση!



Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :