25/4/13

Dimi Wise

Χάστε βάρος με τρέξιμο

Θέλετε να χάσετε βάρος και να πάρετε  ένα όμορφο σχήμα; Λοιπόν, το τρέξιμο είναι μια από τις πιο ιδανικές δραστηριότητες για το σκοπό αυτό.
Πρώτα απ 'όλα, είναι πολύ δύσκολο να φτιάξετε ομοιόμορφα το σχήμα του σώματός σας (φυσικά θέλει και σωστή διατροφή), χωρίς έντονη προπόνηση, όπως το τρέξιμο ή η αεροβική άσκηση. Με πολλούς τρόπους, το τρέξιμο είναι μια ιδανική δραστηριότητα, διότι βοηθάει και στη φυσική σας κατάσταση, πέρα απο το να φτιάξετε μόνο το σώμα σας.

1. Ρύθμίστε την απώλεια βάρους 

Πριν φτιάξεις ένα σχέδιο για την απώλεια βάρους που θέλεις, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποφασίσεις τι θέλεις να πετύχεις. Καθόρισε πόσο βάρος θέλεις να χάσεις, για να γνωρίζεις και με ποιά συχνότητα θέλεις να τρέχεις και πόσες φορές. όσο πιό γρήγορα το αποφασίσεις, τόσο το καλύτερο για σένα!


2. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους 

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι, να φτιάξεις ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους με βάση τους στόχους που έχεις. Το σχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει τη διάρκεια που θα πρέπει να τρέχετε, είτε είναι έξω είτε μέσα στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, σε διάδρομο γυμναστικής. Εάν θέλετε να τρέχετε τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα, ρυθμίστε την ταχύτητά σας στα τρία ή τέσσερα μίλια. 

3. Φάτε για την απώλεια βάρους 

Μπορείτε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει που χρησιμοποιείτε περισσότερο, την όρεξή σας έχει αυξηθεί. Αυτός είναι ο τρόπος του σώματός σας να σας πω ότι θα πρέπει να έχετε περισσότερα θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σας. Είναι σημαντικό να τρώτε όταν πεινάσετε, διαφορετικά θα βλάψει το μεταβολισμό σας. Το σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι να κάνουν καλές επιλογές τροφίμων και να μην υπερφαγία. Εφ 'όσον τρώτε λίγο λιγότερο από ό, τι χρειάζεστε, δεν θα βλάψει το μεταβολισμό σας. Στην πραγματικότητα, θα αρχίσετε να χάσουν βάρος, επειδή το σώμα σας θα χρησιμοποιήσει το επιπλέον λίπος σας ως καύσιμο.
 

Κάθε φορά που θα νιώθετε το σώμα σας κατα τη διάρκεια του τρεξίματος, πιό δυνατό και με περισσότερες αντοχές, αυξήστε και την ταχύτητα με την οποία τρέχετε σε ένα πάρκο ή σε ένα διάδρομο.

Δεν θα πρέπει να βλέπετε το τρέξιμο μόνο ως πρόκληση για να χάσετε βάρος, αλλά σαν να κάνετε κάποια διαδρομή ευχάριστη!





Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :