1/8/13

Dimi Wise

Κλασσικά και δημοφιλή νυφικά χτενίσματα

Το χτένισμα στα μαλλιά ενισχύει την προσωπικότητά και είναι τόσο σημαντικό για το στυλ σας, που θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε όμορφα, ειδικά την ημέρα του γάμου σας.
Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη με νυφικά χτενίσματα, που σε συνδυασμό με ένα καλό νυφικό φόρεμα, θα σας κάνει να λάμπετε στην κυριολεξία. Εδώ είναι μερικές ιδέες για νυφικά χτενίσματα που μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώσε όγκο στα μαλλιά σου

Χτένισμα μαλλιών επάνω, για να φαίνεται ολόκληρος ο λαιμός. Αυτό το νυφικό χτένισμα είναι ιδανικό εάν έχετε επιλέξει ένα νυφικό που να περνάει πίσω από το λαιμό, καθώς θα μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, που βρίσκονται στο πάνω μισό του φορέματος. Το μειονέκτημα με αυτό το χτένισμα είναι ότι θα πρέπει να βάλετε πολλές καρφίτσες για να κρατήσετε το στυλ των μαλλιών σας σε αυτή τη θέση, ειδικά όταν θέλετε αργότερα να τα αφήσετε κάτω.

http://1.bp.blogspot.com/-r36sGVdywr8/UPIqp2zRMzI/AAAAAAAAB-Y/W-y-rNuaiAo/s320/bridal+hairstyles+(8).jpg

Επιλέξτε ένα κομψό νυφικό χτένισμα, με τα μαλλιά να πέφτουν πίσω και χαμηλά στην πλάτη, ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Αυτό είναι ένα πιο παραδοσιακό νυφικό χτένισμα, με τα μαλλιά συνήθως να είναι σε μπούκλες ή
απόλυτα ίσια. Τα ίσια χτενίσματα φαίνονται αρκετά κομψά και δεν απαιτούν πολύ φροντίδα κατά τη διάρκεια όλου του γάμου, αλλά μπορεί επίσης να θέλουν λίγη περιποίηση για τα άτομα με χαμηλό όγκο ή λεπτή τρίχα. Το στυλ στα σγουρά μαλλιά είναι ανάλαφρο και προσθέτει όγκο στα μαλλιά σας. Ωστόσο, έχοντας πολλές μπούκλες, θα χρειαστείτε κομμωτήριο και ένα καλό προϊόν για να εξασφαλισετε ότι θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση για ​​όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

http://www.hairstylestars.com/wp-content/uploads/2012/04/ponytail-hairstyle-wedding.jpg

Όταν έχετε φτιάξει τα μαλλιά σας με το στυλ του να πέφτουν κατ 'ευθείαν κάτω στη μέση (για μακριά μαλλιά), υπάρχει πάντα το μειονέκτημα ότι καλύπτει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του νυφικού σας που μπορεί να είναι επιστρωμένο με διάφορα κοσμήματα. 

http://www.onestopwedding.info/wp-content/uploads/2012/04/Wedding-Hairstyles-Down-For-Long-Hair_thumb.jpg

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απόψεις, όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού χτενίσματος ή φορέματος. Όλα είναι θέμα του τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα και καλά. Το κλειδί για έναν καλό γάμο είναι στο σχεδιασμό και στο προσωπικό σας στυλ για τα μαλλιά.

Το νυφικό χτένισμα πρέπει να είναι μια προσεκτική απόφαση, επιλέγοντας και το σωστό κομμωτήριο. Πολλοί κομμωτές θα λένε ότι ειδικεύονται στα νυφικά χτενίσματα, αλλά αυτό μπορούν να το αποδείξουν και έμπρακτα, μόνο οι έμπειροι επαγγελματίες. Η επιλογή του σωστού κομμωτηρίου, μπορεί να σας κάνει να βαριέστε, αλλά αξίζει την προσπάθεια.   





Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :