1/11/13

Dimi Wise

Πως να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι

Πολλές γυναίκες, ξοδεύουν αρκετά χρήματα το χρόνο για να κάνουν μανικιούρ πεντικιούρ σε κάποια αισθητικό.
Τώρα, μπορείτε και εσείς με εύκολο τρόπο, να το κάνετε μόνες στο σπίτι.
Δώστε στα νύχια σας ένα καλό μήκος και σχήμα, για να τονίσετε τις καμπύλες γωνίες τους. Εδώ είναι ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι μόνες σας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάντε πρωτότυπα σχέδια για νύχια

Βήματα για να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι 

http://www.sovite.bg/offers/1310495894_manikiur%20lilavo%20cvete%201.jpg

- Πάρτε ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτε πάνω του ασετόν.

- Στη συνέχεια, τρίψτε τα νύχια σας.

- Τώρα πλύνετε τα χέρια σας με ένα σαπούνι.

- Τώρα κόψτε τα νύχια σας και κάντε το σχήμα που θέλετε.

- Ενυδατώστε τις άκρες των δακτύλων σας με ζεστό νερό και σαπούνι ή κάποια ενυδατική κρέμα.
 Αυτό θα μαλακώσει τα πετσάκια και το χώμα κάτω από τα νύχια σας.

- Στεγνώστε τα χέρια σας μετά από λίγα λεπτά.

- Στη συνέχεια, αφαιρέστε τη βρωμιά από τα νύχια σας. Μπορείτε επίσης να κόψετε τα πετσάκια, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να προκληθεί κάποια μόλυνση. Γι 'αυτό να είστε προσεκτικές.

- Τώρα ενυδατώστε απαλά τα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε μια καλή λοσιόν. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ χαλαρωτική. Προσπαθήστε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν εφαρμόζετε το βερνίκι νυχιών.

- Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν μικρότερη ποσότητα χρώματος. όσο πιό λεπτό είναι το χρώμα του βερνικιού, τόσο περισσότερο κρατάει. Περιμένετε να στεγνώσει το βερνίκι νυχιών μετά από κάθε στρώση. Μην αγγίζετε τίποτα πριν στεγνώσουν τελείως τα νύχια σας.

Βήματα για να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι 

http://www.beautetinkyriaki.gr/wp-content/uploads/2011/11/pentikiour.jpg

Το να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι είναι επίσης πολύ εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μόνο τα παρακάτω απλά βήματα .

- Βάλτε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με ζεστό νερό, προσθέτοντας μερικές σταγόνες απο κάποιο απολυμαντικό, χωρίς το νερό να είναι καυτό.

- Τρίψτε τα νύχια των ποδιών σας με μια καθαρή πετσέτα ή μια μαλακή βούρτσα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ελαφρόπετρα για να τρίψετε το δέρμα, απομακρύνοντας έτσι τα νεκρά κύτταρα απο τα πόδια σας (απολέπιση).

- Τρίψτε τα με μια καλή κρέμα για τα πόδια, χωρίς να βιάζεστε, ενώ παράλληλα τους κάνετε και μασάζ. Στη συνέχεια βάλτε μια κρέμα για τα πετσάκια και απομακρύνετέ τα σιγά σιγά, για να μην τραυματιστείτε.

- Κόψτε τα νύχια σας σε ευθεία γραμμή και στη συνέχεια λιμάρετε τις άκρες με μια λίμα.

- Στο μεταξύ, τοποθετήστε το βαμβάκι πάνω στα νύχια σας. Τώρα βάλτε ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι νυχιών και μην ξεχάσετε να εφαρμόζεται και δεύτερη στρώση μετά την πρώτη (την αφήνετε να στεγνώσει).

Αυτές ήταν μερικές πολύ απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι χωρίς καμία δυσκολία




http://curriculumplanning.weebly.com/

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :