14/11/15

Dimi Wise

Είστε πάρα πολύ απασχολημένος διασκεδάζοντας για να πάτε στο ταχυδρομείο εν ώρα διακοπών; Θέλετε να μάθετε πώς να στείλετε μια καρτ ποστάλ χωρίς να απαιτείται γραμματόσημο;


 Είστε πάρα πολύ απασχολημένος διασκεδάζοντας για να πάτε στο ταχυδρομείο εν ώρα διακοπών; Θέλετε να μάθετε πώς να στείλετε μια καρτ ποστάλ χωρίς να απαιτείται γραμματόσημο;

Παρά την έκρηξη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης οι περισσότεροι από εμάς εξακολουθούν να προτιμούν να στέλνουν - ή να λαμβάνουν - μια παραδοσιακή καρτ ποστάλ και όχι μια ψηφιακή φωτογραφία. Ωστόσο, η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Αυτό το κάνει η πρωτοποριακή Ελληνική εταιρία justPostcard. Αποστέλλοντας για λογαριασμό σας, τις στιγμές που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, όπου και εάν αυτοί βρίσκονται. Αυτό επιτυνγάνεται με χρήση της Android εφαρμογής καθώς και μέσω της ιστοσελίδας τους justpostcard.com

Τα μέλη της εφαρμογής έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το αντίτιμο των £1.9/2.6€ για την εκτύπωση και αποστολή της κάρτας.

Πέρα από την αποστολή της φωτογραφία σας παρέχεται και η δυνατότητα να πληκτρολογήστε ένα προσωπικό μήνυμα από την άλλη πλευρά της κάρτας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της justPostcard Γ. Γεωργιάδης αναφέρει: Η απλότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία της ψηφιακής καρτ-ποστάλ. Σε όποιο μέρος του κόσμου αποσταλεί η κάρτα, η τιμή είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν επιπλέον/κρυφά κόστη.
Επίσης τονίζει ότι από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία μέχρι και την αποστολή της, μεσολαβεί μόνο μια ημέρα.
Η αγορά μπορεί να γίνει μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας ή κάρτας ΑΤΜ.

Το πρόβλημα με τις ψηφιακές φωτογραφίες είναι ότι τις αποθηκεύουμε στις ηλεκτρονικές συσκευές μας και ποτέ δεν βλέπουν το φως της ημέρας.

Τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύζονται από εκατομμύρια εικόνες, με αποτέλεσμα να περνάνε απαρατήρητες , αντιθέτως μια κάρτα που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο είναι κάτι το ιδιαίτερο.




 http://frankiesonthepark.blogspot.com http://jhesting.weebly.com/ http://pbc2.weebly.com/

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :