26/9/16

Dimi Wise

10 διάσημοι που έχει αλλάξει το σώμα τους προς το χειρότερο!


Η δόξα φέρνει πολλές θετικές αλλαγές που μπορεί όμως να αλλάξουν με τα χρόνια προς το χειρότερο, ακόμη και ως προς το σώμα και την εμφάνιση των διάσημων του Χόλιγουντ, με τους περισσότερους διάσημους να προσπαθούν να παραμείνουν όμορφοι και να φαίνονται νεότεροι, αφού εξάλλου αποτελούν και πρότυπα για πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δει κάποιους από αυτούς να προβάλλουν το σώμα τους και να αναδεικνύουν την ομορφιά τους, με διάφορους τρόπους αδυνατίσματος και να μοιράζονται τις ιστορίες επιτυχίας τους στην απώλεια βάρους. Εδώ είναι μερικές αλλαγές στα κιλά των διασημοτήτων που συγκλόνισαν πραγματικά τον κόσμο αλλά και την παγκόσμια βιομηχανία αδυνατίσματος και ομορφιάς.

1. Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ



HTML5 Icon

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ προβλήθηκε πολύ πριν χρόνια και έδειξε την έμμονη του με το bodybuilding. Κατάγεται από την Αυστρία και ξεκίνησε να κάνει βάρη από νεαρή ηλικία, πριν την ταινία Terminator και πριν εκλεγεί Κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Στο 17 του χρόνια, πήρε μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilding που πραγματοποιήθηκαν στο Γκρατς της Αυστρίας το 1965. Πέρασε τα εφηβικά του χρόνια δουλεύοντας πάνω στη μυική ανάπτυξη και κατάφερε να φτιάξει ένα σώμα πρότυπο για πολλούς άντρες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα όμως δεν είναι αυτό που ξέραμε. Ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε και έγινε πρότυπο για πολλούς, δεν έχει ατούς τους τεράστιους μυς και τους σμιλεγμένους κοιλιακούς που θα τους ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι bodybuilders αυτή την στιγμή, στον κόσμο. Ναι, παραμένει ο αγαπημένο μας ηθοποιός σε ταινίες δράσης, όπως ο "Εξολοθρευτής", ενώ μερικοί από τους πιο διάσημους bodybuilders παγκοσμίως, ψάχνουν τον τρόπο για να χτίσουν ένα σώμα σαν το δικό του, στις καλές εποχές.

2. Μάρλον Μπράντο



HTML5 Icon

Από τη στιγμή που κάποιοι θυμόμαστε τις παλιές ταινίες από μερικούς όμορφους διάσημους που έγραψαν εποχή, ας μην ξεχνάμε και τον παλιό γόη του κινηματογράφου, τον Μάρλον Μπράντο. Ο θρυλικός ηθοποιός είχε ωραίες αναλογίες, κομψή εμφάνιση και δυνατό σώμα. Δυστυχώς, όσο μεγάλωνε, άλλαξε πολύ, προς το χειρότερο. Φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, έδειχναν έναν γερασμένο και παχύσαρκο άντρα, που δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με αυτό που ξέραμε παλιά. Ωστόσο, παραμένει αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Χόλιγουντ της γενιάς του.

3. Τζάνετ Τζάκσον



HTML5 Icon

Η Τζάνετ Τζάκσον είχε πολλές αλλαγές στο βάρος της κατά τη διάρκεια των χρόνων. Έχει πάρει και έχει χάσει κάποια κιλά αλλά φαίνεται σαν να μην μπορεί να χάσει βάρος, επειδή δεν μπορεί από ότι φαίνεται, να διατηρήσει ένα κανονικό σωματικό βάρος. Τώρα στα 50 της χρόνια, έχει ξεπεράσει τα 100 κιλά.

4. Άλεκ Μπάλντγουιν



HTML5 Icon

Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες του Άλεκ Μπάλντγουιν, με το καλοφτιαγμένο σώμα του θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για έναν πάρα πολύ άντρα, μυώδη και αρρενωπό. Ερχόμενοι στο σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι είναι σχεδόν αγνώριστος με έντονη παχυσαρκία και αδύναμους μύες. Προφανώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του. Λοιπόν, το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τώρα είναι πιο διασκεδαστικός από ό, τι όταν ήταν στα ξεκινήματα της καριέρας του. Αλλά δεν μπορούμε να απορρίψουμε το γεγονός ότι παραμένει ένας ταλαντούχος ηθοποιός με μια σειρά από βραβεία.

5. Τζέσικα Σίμπσον



HTML5 Icon

Το βάρος της Τζέσικα Σίμπσον δεν ήταν πάντα σταθερό. Υπήρχαν φορές που αφέθηκε και το σώμα της έπαιρνε απότομα κιλά. Αφότου έγινε μητέρα, δεν κατάφερε να μπει πάλι στην διαδικασία να πάει γυμναστήριο, πράγμα που το έκανε πιο συχνά στο παρελθόν. Φυσικά, η υγεία και η καλή φυσική κατάσταση ήταν ζωτικής σημασίας για την Τζέσικα Σίμπσον - αλλά δεν υπάρχει χρόνος κάτι τέτοιο από από ότι φαίνεται.

6. Μπρίτνε'ι' Σπίαρς



HTML5 Icon

Το 2001 η Μπρίτνε'ι' Σπίαρς ήταν 20 ετών και στο αποκορύφωμα της καρι΄ςρας της. Είχε ένα καλογυμνασμένο σώμα, ενώ όπως αποδεικνύεται σήμερα, ότι μετά από τη γέννα 3 παιδιών, έχει πάρει αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα να αλλάξει η εμφάνισή της προς το χειρότερο! Κάποτε, η διάσημη τραγουδίστρια, είχε σφιχτούς κοιλιακούς και ένα πολύ ωραίο λεπτό σώμα, σε συνδυασμό και με την νεανική εμφάνιση, ήταν πραγματικά πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια.

7. Κέλλυ Κλάρκσον



HTML5 Icon

Η Κέλλυ Κλάρκσον έχει κάνει αγώνα με το βάρος της για σχεδόν ολόκληρη τη ζωή της. Μερικές φορές είναι γυμνασμένη και σε φόρμα και μερικές φορές τα παρατάει τελείως. Αλλά ακόμα και όταν φαίνεται ότι δεν μπορεί να χάσει βάρος, έχει μια τεράστια φωνή, που την έχει κάνει να έχει φτιάξει μια επιτυχημένη καριέρα στη παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι. Το αστέρι αυτό, της μουσικής, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το βάρος της με τα κιλά που έπαιρνε κατά καιρούς, αλλά δεν την ενοχλούσε ιδιαίτερα. Και ενώ δεν έχει πλέον ένα όμορφο και καλογυμνασμένο σώμα, ωστόσο, εξακολουθεί να έχει στο πλευρό της, το πιστό της κοινό που την ακολουθεί παντού και πάντα.

8. Βαλ Κίλμερ



HTML5 Icon

Ο Βαλ Κίλμερ, κάποτε βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, όταν υποδύθηκε τον Μπάτμαν το 1990. Είχε φτάσει να έχει ένα από τα καλύτερα καλογυμνασμένα σώματα στο Χόλιγουντ. Τι συνέβη όμως; Λοιπόν, είναι μια δύσκολη κατάσταση από το να πάει κανείς από το τέλειο, ξαφνικά σε κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που ήταν. Και μιλάμε πάντα για το σώμα. Τα παραπανίσια κιλά που έφτασε να πάρει, δείχνουν και το αποτέλεσμα που βλέπετε στην φωτογραφία από πάνω.

9. Τζον Τραβόλτα



HTML5 Icon

Ο Τζον Τραβόλτα ήταν ένας πολύ ελκυστικός άντρας με τους υπέροχους κοιλιακούς του. Ωστόσο, τώρα, ο διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να επαινεθεί πια για τα χαρακτηριστικά αυτά. Αυτός φαίνεται να έδωσε τη θέση των κοιλιακών και των μυών του, στο λίπος και τα περιττά κιλά. Σε ηλικία 61 ετών και με μία καριέρα στο Χόλυγουντα πάνω από τέσσερις δεκαετίες, μπορεί να είναι υπερήφανος και να μην δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια των κουτσομπολίστικων περιοδικών για το βάρος του.

10. Μά'ι'κ Τά'ι'σον



HTML5 Icon

Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο, που το επάγγελμά του απαιτεί να έχει ένα μυώδες και δυνατό σώμα. Ο Μά'ι'κ Τά'ι'σον, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, έχει καταφέρει να βάλει πολλά κιλά επάνω του, χάνοντας την επαφή με το άθλημα και τη διατήρηση του σώματός του σε μια καλή φυσική κατάσταση. Παρ 'όλα αυτά, αυτός είναι ένας θρύλος της πυγμαχίας.

Credit: listabuzz.com

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :