20/10/14

Dimi Wise

Πως να καλύψετε μία μελανιά με μακιγιάζ


Το μακιγιάζ μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ιδίως αν έχετε κάποια μελανιά σε εμφανές σημείο του σώματος όπως το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια.
Η κάλυψη της μελανιάς μπορεί να γίνει με έναν πολύ από τρόπο, όπως είναι το μακιγιάζ και είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία.

Διαβάστε μερικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να καλύψετε με μακιγιάζ μια μελανιά.

1. Χρησιμοποιήστε κονσίλερ. 

Το κονσίλερ, είναι ένας πολύ εύκολος και απλός τρόπος κάλυψης, σύμφωνα με τους επαγγελματιές του μακιγιάζ. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κοψίματα, ή ράμματα. Η μέθοδος αυτή (και οποιαδήποτε εφαρμογή με μακιγιάζ) θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν το δέρμα δεν έχει κοψίματα ή ράμματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, όχι μόνο στο πρόσωπο.

Α. Βρείτε ένα κονσίλερ χωρίς άρωμα και υποαλλεργικό με κίτρινο χρώμα. Αυτό χρησιμοποιείται πιό συχνά και, ως εκ τούτου, θα είναι πιο αποτελεσματικό για την κάλυψη της μςλανιάς. Επιπλέον, το κίτρινο χρώμα θα αντισταθμίσει τη μπλε απόχρωση που έχουν οι περισσότερες μελανιές. Αν η μελανιά έχει άλλο χρώμα, είναι προτιμότερο να πάρετε ένα κονσίλερ που θα εξαφανίσει το αντίθετο χρώμα. Για παράδειγμα, αγοράστε πράσινο για κόκκινες μελανιές, λευκό για καφέ μελανιές, και ελαφρύ μωβ για κίτρινες μελανιές. Εφαρμόστε προσεκτικά το κονσίλερ στη μελανιασμένη περιοχή.

Β. Μην πιέζετε πάρα πολύ δυνατά. Θα αποφύγετε και τον επιπλέον πόνο! Βάλτε το απαλά και προσεκτικά στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου. Και απλώστε το σιγά σιγά.

Γ. Κοιτάξτε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία αν η μελανιά εξακολουθεί να φαίνεται.

Δ. Μπορείτε να βρείτε ένα κονσίλερ στο χρώμα του δέρματος. Αν πάλι δεν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε εσείς. Είναι προεραιτική αυτή η συμβουλή. Χρησιμοποιήστε μια διάφανη πούδρα σε σκόνη πάνω από το κονσίλερ. Αυτό θα βοηθήσει να κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του.

Ε. Ελέγξτε το ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα πρέπει κανονικά να διαρκέσει πολλές ώρες, αλλά στην περίπτωση που έχετε μια πολύ κουραστική μέρα με πολλές δουλειές, πάρτε το κονσίλερ μαζί σας και την πούδρα και επαναλάβετε το ίδιο, αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μοβ κραγιόν. Αν έχετε μοβ κραγιόν, είναι ένας καλός τρόπος για να καλύψετε μια μελανιά.

http://cdn.fitnessmagazine.com/sites/fitnessmagazine.com/files/styles/story_detail/public/story/101499563_w.jpg?itok=lmLQ9rp2

2. Μακιγιάζ για μελανιά στο πρόσωπο. 

Για τη μελανιά στο πρόσωπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς αντίθετα ή εντυπωσιακά μακιγιάζ, στην περιοχή όπου δεν υπάρχει, για να μην την κάνετε να φαίνεται τόσο έντονη.
Για παράδειγμα, εάν έχετε μελανιά στο πηγούνι, κάντε ένα μακιγιάζ με πιο φωτεινά ή πιο σκούρα χρώματα για τα μάτια σας για να επιστήσετε την προσοχή σε αυτά.

3. Επίσκεψη στον γιατρό ή τον δερματολόγο σας. 

Απευθυνθείτε στον δερματολόγο ή τον γιατρό σας, για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πως μπορείτε να καλύψετε μια μελανιά με μακιγιάζ.




http://montessoriofcville.weebly.com/

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :