9/10/16

Dimi Wise

Μακιγιάζ: 8 Ιδέες Για Εντυπωσιακή Εμφάνιση


Σε κάθε γυναίκα αρέσει να ασχολείται με την εμφάνιση της και κυρίως με το μακιγιάζ, ψάχνοντας τρόπους και ιδέες για να είναι και να νιώθει όμορφη. Ακόμα κι αν η εφαρμογή οποιουδήποτε μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά απλή, ένα τολμηρό και λαμπερό μακιγιάζ όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Πάντα να θυμόσαστε το βασικό κανόνα: Η υπερβολή μπορεί να χαλάσει την αισθητική σας, γι ' αυτό όσο πιο σωστά γίνει, τόσο το καλύτερο! Με αυτό το άρθρο, μπορείτε να πάρετε 8 σημαντικές ιδέες για εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά.

1. Ξεκινήστε με ένα καθαρό και μαλακό πρόσωπο

HTML5 Icon


Η συνηθισμένη και καθημερινή ρουτίνα καθαρισμού του προσώπου, αποτελείται από το πλύσιμο, την εφαρμογή ενός τόνερ σας με ένα απαλό προσώπου πλύσιμο / καθαριστικό, ένα τόνερ για να κλείσουν οι πόροι μετά τον καθαρισμό και μια πλούσια ενυδατική κρέμα για να έχετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Να το κάνετε αυτό τακτικά, αφού είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας, δεδομένου ότι θα το διατηρήσει σε άριστη κατάσταση και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει να εξαφανιστούν τα σπυράκια! Στη συνέχεια, στεγνώστε το πρόσωπό με μια καθαρή και μαλακή πετσέτα.

2. Κρύψτε τις ατέλειες

Μπορείτε να κρύψετε τις τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχετε (όπως κηλίδες ή μαύρες σκιές κάτω από τα μάτια) με ένα κονσίλερ. Απαλλαγείτε από κάθε ανεπιθύμητο σημάδι με την εφαρμογή της πούδρας (με ένα πινέλο) πάνω από το ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη και πηγούνι). Για να αποφύγετε την υπερβολή, βεβαιωθείτε ότι όλες οι αποχρώσεις που θα επιλέξετε είναι ακριβώς ίδιες με το χρώμα του δέρματός σας.

3. Μάτια και make up

HTML5 Icon


Υπάρχουν δύο τρόποι για να τους τονίσετε τα μάτια σας. Θα χρειαστείτε τα σωστά καλλυντικά, που να είναι καλής ποιότητας. Μια σκιά ματιών είναι ιδιαίτερα βολική και με καλά αποτελέσματα για το μακιγιάζ των ματιών σας, ένα μικρό και ένα μεγάλο πινέλο για τη σκιά των ματιών. Θα πρέπει να είναι μαλακά και εύκολα στη χρήση. Αν πρόκειται να βάλετε μόνο ένα χρώμα, απλώστε το για τη σκιά των ματιών σας και χρησιμοποιήστε το απλικατέρ ή το πινέλο για να το απλώσετε πάνω από τα κλειστά βλέφαρα. Για να αποφύγετε τις γραμμές που θα εμφανιστούν, απλώστε καλά τη σκιά, ενώ αν χρησιμοποιείτε ένα ελαφρύ χρώμα μπορείτε να το απλώσετε μέχρι και τα φρύδια σας. Μερικά καλά χρώματα για μονό χρώμα είναι το σκούρο καφέ, το ροζ, το μοβ, το γαλάζιο και το πράσινο. Φροντίστε να έχει αρκετό φως στο χώρο όπου θα κάνετε το μακιγιάζ ματιών, για να μπορείτε να δείτε καθαρά τα αποτελέσματα που θέλετε.

4. Μακιγιάζ για smokey μάτια

HTML5 Icon


Επιλέξτε ένα χρώμα που θα βάλετε και βεβαιωθείτε ότι τα πινέλα σας είναι καθαρά. Πάντα να ξεκινάτε με το πιο ελαφρύ χρώμα και πάντα από τη μέση. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πιο σκούρο χρώμα από αυτό που΄θέλετε να βάλετε ως βασικό, ξεκινώντας από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Τέλος, χρησιμοποιήστε το πιο σκούρο χρώμα και στις εσωτερικές γωνίες. Θυμηθείτε, ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε συνεχώς μόνο σκούρα χρώματα για smokey μάτια, αλλά ένας συνδυασμός με πράσινο, ροζ και μοβ χρώμα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιάστε με ένα επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών

5. Χρησιμοποιήστε eyeliner

HTML5 Icon


Χρησιμοποιήστε eyeliner για σκιαγράφηση των ματιών και για να φαίνονται μεγαλύτερα. Επιλέξτε το χρώμα που θέλετε για τη σκιά ματιών για μια δροσερή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Αλλά μπορείτε επίσης να γίνετε λίγο πιο τολμηρές κάνοντας συνδυασμό των χρωμάτων! Οι καλοί συνδυασμοί είναι: μοβ με μπλε, καφέ με χρυσό, μαύρο με ροζ και μπλε με πράσινο. Απαλά (και χωρίς να πιέζετε με δύναμη) σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή στις εξωτερικές γωνίες για να πετύχετε smokey ματιά για μια βραδινή έξοδο. Το μακιγιάζ αυτό είναι πολύ καλό! Να είστε πραγματικά "ανοιχτές" στο ενδεχόμενο να δοκιμάζετε πιο φωτεινά χρώματα συνεχώς, μέχρι να βρείτε το σωστό συνδυασμό που να σας ταιριάζει.

6. Χείλια

HTML5 Icon


Κάντε κάτι πιο τολμηρό για τα μάτια αλλά να είναι ουδέτερο με το κραγιόν που θα βάλετε στα χείλια σας. Ή μπορείτε να κάνετε το αντίθετο, πιο τολμηρά χείλη και λιγότερο έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Ποτέ μην κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα, γιατί τα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι και τόσο καλά. Ένα παράδειγμα συνδυασμού είναι ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια και λιγότερο έντονο το χρώμα του κραγιόν ή και το αντίθετο.

7. Νύχια

HTML5 Icon


Ολοκληρώστε με ένα τολμηρό και λαμπερό βλέμμα βάφοντας τα νύχια σας με το χρώμα που θέλετε για το βερνίκι σας! Κάθε χρώμα φαίνεται εντυπωσιακό όταν μιλάμε για νύχια, όπως το ροζ, το κόκκινο, το μοβ, κλπ Περάστε τρεις στρώσεις τα νύχια σας με το βερνίκι και αφήστε τα να στεγνώσουν. Πολλές γυναίκες δίνουν σημασία στην εμφάνιση των νυχιών, κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ παράλληλα. Τώρα το μακιγιάζ σας είναι θα φαίνεται τολμηρό αλλά και όμορφο!

8. Μάγουλα

HTML5 Icon


Ξεκινήστε με μια ελαφριά γραμμή με ένα μαλακό πινέλο κάτω από τα ζυγωματικά σας. Χρησιμοποιήστε ένα φωτεινό ροζ ή κοράλλι ρουζ για τα ζυγωματικά σας. Η ρουζ κρέμα είναι καλύτερη για το ξηρό δέρμα, ενώ η σκόνη είναι καλύτερη για το λιπαρό δέρμα. Δώστε τόνο στα μάγουλά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λευκή ή ανοιχτή ροζ σκιά ματιών για το σκοπό αυτό, καθώς και ένα απαλό κονσίλερ.

Τα φωτεινά και πολύχρωμα μακιγιάζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πειραματιστείτε με τα καλλυντικά σας. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το κάνετε στην πράξη, αλλά δεν είναι! Με λίγη εξάσκηση και βοήθεια από αυτό το άρθρο, μπορείτε να ξεκινήσετε έχοντας τα καλύτερα αποτελέσματα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :