Πως να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ


Θέλετε να οργανώσετε ένα μεγάλο και όμορφο παιδικό πάρτυ και να κάνετε το παιδί σας χαρούμενο; Μην προσπαθήσετε να κάνετε αυτά που κάνουν άλλες οικογένειες. Δεν χρειάζεται να βρείτε ένα ακριβό μέρος, αλλά να είναι διασκεδαστικό.
Ένα παιδικό πάρτυ θα είναι μια καλή έκπληξη, φού, εκτός απο ένα μεγάλο δώρο, είναι και πάρα πολύ διασκεδαστικό! Αν δεν γνωρίζετε πολλά για τις ετοιμασίες, αυτό, θα σας δημιουργεί ένα άγχος, όπως, πού θα πραγματοποιηθεί το πάρτι, πόσα παιδιά θα πρέπει να καλέσετε, ποια θα είναι η μουσική και τα παιχνίδια και πάνω απ 'όλα, πόσο θα κοστίσει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διακόσμηση παιδικού δωματίου

Εδώ, είναι μερικές συμβουλές για το πως θα διοργανώσετε ένα όμορφο παιδικό πάρτυ με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.


1. Πως να το διακοσμήσετε.

http://blog.partydelights.co.uk/wp-content/uploads/2013/03/Superhero-Masks_featured-image.jpg
Αν και μπορεί να φαίνεται περιττό, το να διαλέξετε με ποιό τρόπο θα το διακοσμήσετε, θα σας βοηθήσει να ξέρετε τι να αγοράσετε, τι τρόφιμα θα επιλέξετε για αυτή την προετοιμασία και τι παιχνίδια. Καθίστε με το παιδί σας στο τραπέζι με ένα στυλό και χαρτί και γράψτε τι του αρέσει να πάρετε (αποφασίζετε ανάλογα και με την οικονομική σας κατάσταση). Πηγαίνετε με το παιδί σας σε διάφορα καταστήματα για να δείτε τι πουλάνε. Θα είναι πιο εύκολο να επιλέξετε μερικά πράγματα που έχετε και εσείς στο μυαλό σας. Οι περισσότεροι γονείς, κάνουν το λάθος, να επιλέγουν σύμφωνα με τα δικά τους γούστα και μόνο!

2. Προσκαλέστε φίλους και γνωστούς.

http://hawaiianentertainment.com/wp-content/uploads/2013/01/13.png

Κάντε μια λίστα με τα ονόματα των φίλων του παιδιού σας και στείλτε τις προσκλήσεις σας μερικές εβδομάδες πριν. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε εκείνη τη μέρα, θα κάνει το παιδί σας αλλά και εσάς τους ίδιους, πολύ χαρούμενους.

3. Μέρος όπου θα γίνει το παιδικό πάρτυ.

http://classicgranitemarble.com/wp-content/uploads/2014/03/classic.jpg

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε στο σπίτι, με όλες αυτές τις ετοιμασίες και με την καθαριότητα στο τέλος, διαλέξτε ένα μέρος που θα είναι φθηνό και παράλληλα, διασκεδαστικό, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους ενήλικες. Για ένα πάρτι στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε μεγάλο καθιστικό και αρκετό χώρο για να κινήστε.

4. Τροφίμα.

http://1.bp.blogspot.com/-SXUAlQY2GSM/UNEMfUkfivI/AAAAAAAAQDU/bSXdy4uBryM/s640/Christmas+Party+2012+003.JPG

Φροντίστε να είναι απλά. Μπορείτε πέρα απο τα κλασσικά, πίτσες, τυροπιτάκια, πατατάκια κλπ, να βάλετε και υγιεινά τρόφιμα στα πιάτα, όπως φρούτα και λαχανικά. Το ξέρω πως κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο, αλλά δεν χάνετε και τίποτα να το δοκιμάσετε. Εάν έχετε χρόνο, φτιάξτε και κάτι με τις αγαπημένες σας οικογενειακές συνταγές. Θα είναι μια καλή χειρονομία και ως προς τις μαμάδες των υπόλοιπων παιδιών. Κομβικό σημείο, είναι η πλήρης προσοχή σας προς το παιδί σας, μια τόσο σημαντική μέρα.

5. Ντεκόρ.

http://festivalgrove.com/wp-content/uploads/2013/03/spring_hats_group1.jpg

Εάν το παιδί σας θέλει μπαλόνια με διαφορετικά χρώματα, μην του χαλάσετε το χατίρι. Μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω σε χαρτάκια και να τα κολλήσετε σε ένα τραπεζάκι ή να φτάξετε πολλά διαφορετικά σχήματα με ένα μεγάλο χαρτόνι και να τα βάλετε στους τοίχους. Την υπόλοιπη ώρα στο πάρτυ, θα είναι απασχολημένο να παίζει με τα μπαλόνια και με τα άλλα παιδάκια και, εσείς θα μπορείτε με την ησυχία σας να απολαύσετε την παρέα σας.

6. Μια άλλη γενική συμβουλή. 

http://cdn.filmschoolrejects.com/images/12tv_gravity1.jpg

Για να μην ανησυχείτε συνεχώς που τα παιδιά θα τρέχουν μέσα στο σπίτι και φοβόσαστε μην χτυπήσουν, μπορείτε να τους βάλετε σε ένα dvd player τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια και εν ανάγκη να τα αφήσετε να βλέπουν για πάνω απο 1 ώρα.




http://pchssocialsciences.weebly.com