26/10/16

Dimi Wise

10 Διάσημοι Που Ξεκίνησαν Από Μοντέλα


Πολλοί διάσημοι όπως, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Μπραντ Πιτ, ο Άστον Κούτσερ και η Κάμερον Ντίαζ ξεκίνησαν ως μοντέλα πριν εξαπλωθεί η φήμη τους και γίνουν οι πασίγνωστοι ηθοποιοί που έφτασαν να είναι σήμερα. Το Dimiwise.gr σας παρουσιάζει τη λίστα με τους 10 διάσημους που πριν φτιάξουν την καριέρα που έχουν τώρα, είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν από μοντέλα.

1. Μπραντ Πιτ

HTML5 Icon


Στην ηλικία πλέον των 50 ο Μπραντ Πιτ, εξακολουθεί να είναι ο πιο hot άντρας του Χόλιγουντ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο όμορφους άνδρες, όχι μόνο στο Χόλιγουντ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν ξεκίνησε η καριέρα του, κάνοντας το μοντέλο. Η πρώτη του δουλειά ήταν για να διαφημίσει τα τζιν Levi’s και από τότε έφτασε στην κορυφή του Lifestyle. Έχει κάνει και άλλες παρόμοιες δουλειές, για λογαριασμό της εταιρίας Thelma & Louise και της El Pollo Loco.

2. Άστον Κούτσερ

HTML5 Icon


O Άστον Κούτσερ είχε και έχει ακόμα όλα τα φόντα για να είναι μοντέλο. Άρχισε το modeling ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο... Αργότερα, συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό του IMTA το 1998, όπου υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη, το Next και εμφανίστηκε σε διαφημίσεις για λογαριασμό της Calvin Klein και της εταιρίας Abercrombie & Fitch.

3. Ρόμπερτ Πάττινσον

HTML5 Icon


Αν και έγινε γνωστός από τη σειρά "Twilight", ο Πάττινσον, ξεκίνησε αρχικά την καριέρα του κάνοντας το μοντέλο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι, ακόμη κι αν ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο, δεν θα το απολάμβανε πολύ και προτίμησε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

4. Κάμερον Ντίαζ

HTML5 Icon


Η Κάμερον Ντίαζ θα μπορούσε να είχε μια εντυπωσιακή καριέρα ως μοντέλο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο ... Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 16 ετών, με ένα πρακτορείο μοντέλων, το Elite Model Management. Συνεργάστηκε με τις εταιρείες Calvin Klein και Levi 's.

5. Σοφία Βεργκάρα

HTML5 Icon


Η Βεργκάρα ήταν Καθολική Μοναχή, οπότε η επαγγελματική της σταδιοδρομία στα πρώτα της βήματα, έρχονταν αντιμέτωπη με τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της από το modeling μόνο όταν είχε το ΟΚ για να προχωρήσει, από τις άλλες Καθολικές Μοναχές ... σε ηλικία 42 ετών, ενώ θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες στην τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 Διάσημοι Που Έχει Αλλάξει Το Σώμα Τους Προς Το Χειρότερο!

6. Μαρκ Γουόλμπεργκ

HTML5 Icon


Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, ήταν ένας πρώην ράπερ και έκανε παράλληλα και το μοντέλο για λογαριασμό της εταιρίας Calvin Klein, ενώ συμμετέχει και σε διαφημίσεις με την Κέιτ Μος. Άλλη δουλειά που έχει κάνει ως μοντέλο είναι να διαφημίσει τα γνωστά ανδρικά εσώρουχα La Femme και να είναι εξώφυλλο στο περιοδικό Vanity Fair.

7. Μίλα Κούνις

HTML5 Icon


Η όμορφη Ουκρανή Μίλα Κούνις, έκανε κάποιες δουλειές ως μοντέλο πριν πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση. Με αυτό το αξιαγάπητο βλέμμα, δεν υπήρχε περίπτωση ο Άστον Κούτσερ να μην την προσέξει.

8. Τσάνινγκ Τέιτουμ

HTML5 Icon


Με τέτοιο σώμα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έκανε επιτυχία ως μοντέλο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ. Αλλά γιατί όχι και ως στρίπερ ...

9. Σαρλίζ Θερόν

HTML5 Icon


Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου (και μάλιστα μέσα στην πρώτη 5άδα)! Η Σαρλίζ Θερόν, όταν ήταν νέα, έκανε χορό, μέχρι που έπαθε κάποιο πρόβλημα με τα γόνατά της και τα παράτησε. Έψαχνε να μπει στον χώρο του Lifestyle και της ψυχαγωγίας και αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ... Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο, η αληθινή αγάπη της για την υποκριτική, κυριάρχησε.

10. Τζένιφερ Λόρενς

HTML5 Icon


Υπήρξε κάποια στιγμή μοντέλο στη ζωή της και μάλιστα από πολύ νωρίς, μόλις στην ηλικία των 12 ετών! Έκτοτε, τα παράτησε και κατάλαβε πως το να γίνει ηθοποιός της ταίριαζε αλλά και της άρεσε περισσότερο.

Αυτά είναι τα 10 διάσημα πρόσωπα που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως μοντέλα και στη συνέχεια τα παράτησαν για να αφοσιωθούν σε αυτό που ... μάλλον ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :