22/10/16

Dimi Wise

15 Φωτογραφίες Ανθρώπων Που Κινδυνεύει η Ζωή Τους Πραγματικά!


Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να χαρακτηριστούν είτε ως ριψοκίνδυνοι είτε ως εντελώς χαζοί! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, γιατί τολμούν να κάνουν κάτι τέτοιο, τη στιγμή που μπορεί πραγματικά να χάσουν τη ζωή τους ανα πάσα στιγμή! Όπως αναφέραμε και σε άλλο άρθρο για τις 10 πιο επικίνδυνες selfie, δεν διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους. Είναι αποδεδειγμένο πλέον με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε, ότι οι περιπετειώδεις άνθρωποι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι κακό θα τους συμβεί. Έχετε ακόμα αμφιβολίες για αυτό που λέμε; Αυτές οι 10 φωτογραφίες παρακάτω παρουσιάζουν τέτοιες στιγμές, με τολμηρούς αλλά και χαζούς (πραγματικά!) ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν.

1. Στο κλουβί με την τίγρη

HTML5 Icon


Σκεφτείτε αυτό για μια στιγμή: Είσαι σε ένα κλουβί με μια τίγρη, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να τρελαθείς. Ξαφνικά, νιώθεις την ανάγκη να πιάσεις την τίγρη από την ουρά και να την δαγκώσεις. Ποιος το κάνει αυτό; Αυτός ο άνθρωπος όχι μόνο το έκανε, αλλά πιστεύω πως ούτε ο ίδιος περίμενε ότι μπορεί να το καταφέρει.

2. Ο άνθρωπος που εκπαιδεύει αλιγάτορες

HTML5 Icon


Από ό, τι φαίνεται αυτός ο τύπος κάνει προσπάθεια να εκπαιδεύσει έναν αλιγάτορα και αυτοαποκαλείται και "προπονητής". Προσπαθεί όπως βλέπετε στη φωτογραφία να τραβήξει κοντά του το ερπετό, θέτοντας τον εαυτό του σε θανάσιμο κίνδυνο! Ποιος ξέρει, ίσως αυτό να δίνει κάποιο νόημα στη ζωή του. Περί ορέξεως...

3. Η σκαλωσιά

HTML5 Icon


Η εικόνα αυτή είναι από μόνη της κάτι τρελό, παράξενο και φαίνεται αδιανόητο να βρίσκεται επάνω στην σκαλωσιά αυτή, άνθρωπος. Κι όμως, έτσι είναι! Έχει τοποθετήσει όπως βλέπετε αυτή τη σκαλωσιά, ανάμεσα σε δύο ανοιχτά παράθυρα για να κάνει την δουλειά του. Πόσες πιθανότητες έχει να γκρεμοτσακιστεί;

4. Ο Σούπερμαν

HTML5 Icon


Να θέλεις να κάνεις συντήρηση ή να φτιάξεις το κλιματιστικό και επειδή, δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις κάποιον επαγγελματία, να κάνεις τον Σούπερμαν βάζοντας τη ζωή σου σε κίνδυνο! Πόσο ανόητος θα πρέπει να είσαι; Ε, λοιπόν αυτός είναι και μάλιστα πολύ!

5. Μέλισσες στα γένια

HTML5 Icon


Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ήθελε να πετύχει πραγματικά αυτό ο άντρας, βάζοντας ένα σωρό μέλισσες πάνω στα γένια του! Μήπως είναι κάποιο είδος θεραπείας; Λέω εγώ τώρα...

6. Παίζοντας με τη φωτιά

HTML5 Icon


Άμα ο άνθρωπος δεν έχει τι να κάνει και δεν έχει "σώας τας φρένας" του, δείτε μέχρι που μπορεί να φτάσει! Όχι μόνο κινδυνεύει ο ίδιος από τη φωτιά που μπορεί να βάλει, αλλά κινδυνεύει να κάψει και ολόκληρη την περιοχή! Μα καλά, καθόλου μυαλό;

7. Μάστορας με τη βοήθεια της μαμάς

HTML5 Icon


Εντάξει ρε παλικάρι μου, το ξέρουμε, θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά να έχεις βάλει τις δύο άκρες από τα δύο μαδέρια να ακουμπάνε σε μια καρέκλα και μάλιστα τις άλλες δύο άκρες να τις κρατάει η μαμά σου, αυτό ούτε σε κωμωδία! Ο Θεός να σε φυλάει!

8. Οι επαγγελματίες

HTML5 Icon


Δεν υπάρχει καλύτερη λέξη για να πεις για αυτούς τους δύο τύπους από τη λέξη "παλαβοί". Έχουν βάλει τη μια άκρη της σκάλας να στερεώνεται στο πάτωμα και την άλλη επάνω στον τοίχο με τα πλακάκια και να είναι και στον αέρα. Θα πέσει να σκοτωθεί ο "πανέξυπνος" που είναι πάνω στη σκάλα και θα τον πληρώνουν κιόλας!

9. Κόβοντας το δέντρο

HTML5 Icon


Μάλλον αυτός δεν έχει καταλάβει από ποιο σημείο πρέπει να κόψει το κλαδί του δέντρου και αποφάσισε να το κόψει από τα δεξιά του. Μόνο που εδώ, είναι και αυτός επάνω. Έλεος ρε άνθρωπε!

10. Που είναι το κινητό μου;

HTML5 Icon


Μάλλον ο αλιγάτορας έχει καταπιεί του κινητό του και αποφάσισε να βάλει το κεφάλι του μέσα στο στόμα του, για να το βρει. Τι έγινε το βρήκες τελικά;

11. Ο Μπάτμαν και ο ταύρος

HTML5 Icon


Σου λέει, τι να κάνω για να εντυπωσιάσω, θα ντυθώ μπάτμαν και θα μπω στην αρένα να αντιμετωπίσω τον ταύρο. Μόνο που αυτός δεν είναι ο Τζόκερ φιλαράκι!

12. Η πολύ εμπιστοσύνη

HTML5 Icon


Αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να φτιάξουν τη μαρκίζα και είπαν, να του κρατάει τα πόδια ο ένας και ο άλλος να κρέμεται σαν τη νυχτερίδα! Παιδιά, τι πίνετε;

13. Επίθεση καρχαρία

HTML5 Icon


Το να θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο της θάλασσας μαζί με τα δελφίνια και τους καρχαρίες μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό. Αλλά όχι όταν ένας καρχαρίας θέλει να εξερευνήσει εσένα!

14. Ο εφευρετικός

HTML5 Icon


Πείτε μου, υπάρχει καλύτερος τρόπος να θέλεις να δεις τι έχει το αμάξι σου, να το έχεις παρκάρει πάνω σε κάτι μακρόστενα ξύλα και εσύ να είσαι από κάτω; Όχι βέβαια! Ο άνθρωπος είναι για βραβείο "βλακείας", άσε που είναι και εφευρετικός!

15. Άναψε το τσιγάρο δώσ'μου φωτιά

HTML5 Icon

Κάποιος πρέπει να πει σε αυτή την κοπέλα, πως το τσιγάρο που άναψε κοντά στην αντλία αερίου, μπορεί να πάρει φωτιά ή ακόμα χειρότερα να ανατιναχτεί! Ή είναι αδαής ή πραγματικά χαζή!

Dimi Wise

About Dimi Wise - Βρείτε μας στα social media -

To Dimiwise.gr έχει θέματα που αφορούν την υγεία, την ομορφιά, το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία. Περιηγηθείτε στο blog και διαβάστε χρήσιμα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ενδιαφέροουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε τα καλύτερα άρθρα του διαδικτύου με τα Top 10 και πολλά άλλα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο blog μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :